Pilke etsii laadukkaita aforismikäsikirjoituksia julkaistavaksi. Myös kirjaideoita voi tarjota.

OHJEET KÄSIKIRJOITUKSEN LÄHETTÄMISEKSI

* Käsikirjoituksen tulee olla mahdollisimman valmis ja viimeistelty.
* Numeroi sivut.
* Liitä käsikirjoitukseesi saate, josta selviää oma nimesi ja yhteystietosi sekä mahdollista kirjoittaja- tai muuta taustaasi. Voit myös lyhyesti kuvailla käsikirjoituksesi sisältöä ja kertoa, miksi se sinun mielestäsi kannattaisi julkaista.

* LÄHETÄ KÄSIKIRJOITUKSESI SÄHKÖPOSTITSE (sähköpostitse, mieluiten pdf-tiedostona. Ei tallenteina kuten cd-romeina).

* Emme anna palautetta käsikirjoituksista, paitsi mikäli päätämme julkaista teoksesi. Arvostelupalvelua tarjoaa esimerkiksi Nuoren Voiman Liitto.
* Muistathan, että aforismiyhdistys pystyy julkaisemaan vain muutaman käsikirjoituksen vuosittain. Muista siis etsiä myös muita julkaisukanavia.
* Varaudu odottamaan. Tutustuminen saapuneisiin käsikirjoituksiin on aikaa vievää työtä. Pyrimme vastaamaan sinulle kolmen kuukauden sisällä.
* Jos otamme käsikirjoituksesi kustannettavaksi, saat julkaisutoimikunnaltamme asiantuntevat kustannustoimituspalvelut eli muokkaamme tarvittaessa käsikirjoitustasi yhdessä kanssasi.

KYSYTTYÄ:

Millaisia kirjoja Pilke julkaisee?
Julkaisemme laadukkaita aforismikirjoja: aforismikokoelmia, aforismiaiheisia tietokirjoja, antologioita sekä muita aforismiaiheisia teoksia. Myös käännöskirjat tulevat kyseeseen.

Joutuuko kirjoittaja osallistumaan kustannuksiin?
Jos otamme käsikirjoituksesi kustannettavaksi, et joudu osallistumaan kuluihin, et myöskään ole velvollinen ostamaan kirjaasi.

Saako kirjoittaja kirjastaan ilmaiskappaleita?
Tekijänä saat itsellesi (muutamia) tekijänkappaleita, joiden määrä sovitaan erikseen Into Kustannuksen kanssa.

Kuinka kustannustoimitus sujuu Pilkkeessä?
Meillä on asiantunteva julkaisutoimikunta, joka huolella paneutuu julkaistaviin teoksiin ja yhdessä tekijän kanssa muokkaa käsikirjoitusta. Tarvittaessa käytämme myös ulkopuolisia lukijoita ja asiantuntijoita.

TOIMITA KÄSIKIRJOITUKSESI SÄHKÖPOSTITSE OSOITTEELLA

pilkekirjat [at] gmail.com
(laita viestin otsikoksi KÄSIKIRJOITUS)

Asiaa koskevat tiedustelut mieluiten sähköpostitse edellä mainittuun osoitteeseen.

Pilkkeen julkaisutoimintaa hoitaa Suomen aforismiyhdistyksen julkaisutyöryhmä.