Yhdistys

Suomen aforismiyhdistyksen tarkoituksena on edistää aforismin asemaa ja koota yhteen aforismeja kirjoittavat ja niistä kiinnostuneet henkilöt.

Yhdistys järjestää aforismiaiheisia tapahtumia, harjoittaa julkaisutoimintaa, osallistuu muiden järjestämiin tapahtumiin, tuo aforistiikkaa esiin mediassa ja pyrkii kaikin tavoin edistämään aforismin asemaa. Tunnettuja tempauksiamme ovat mm. Raideaforismit. Yhdistys myös valitsee joka vuosi vuoden aforismikirjan.

Suomen aforismiyhdistys on perustettu vuonna 2005, ja perustamisen päivämääränä 18.4. vietetään joka vuosi valtakunnallista aforismipäivää.

Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa aforismeja kirjoittava tai niistä kiinnostunut. Jäsenmaksu 15 euroa maksetaan tilille FI59 1470 3000 2560 35 (Suomen aforismiyhdistys). Käytä maksaessasi viitenumeroa 123. Kun maksat jäsenmaksusi, toimitathan meille myös yhteystietosi esimerkiksi sähköpostitse, jotta voimme lähettää sinulle jäsentiedotteet. Jäsenmaksu kattaa jäsenyyden yhdeksi kalenterivuodeksi.

Jos haluat liittyä jäseneksi ja saada yhdistyksen jäsentiedotteen, voit myös täyttää henkilötietosi täällä.

Hallitukseen kuuluvat vuonna 2024: Minna-Karoliina Heino, Eino Heikkilä, Päivi Lappalainen, Maija-Liisa Nyman, Leena Sainio, Timo Salo ja Janne Tompuri. Hallituksen varajäsenenä on Toni Heikkinen.

Yhdistyksen puheenjohtaja on Minna-Karoliina Heino, toiminnantarkastaja Vesa Papunen ja varatoiminnantarkastaja Tiina Piirainen.

YHTEYSTIEDOT

Yhdistyksen puheenjohtaja:

Minna-Karoliina Heino
[email protected]
050 536 9936

Sihteeri:
Janne Tompuri

TURUN AFORISMIYHDISTYS
toimii työryhmänä, yhteyshenkilö

Marko Laihinen
marko.laihinen (at) elisanet.fi
puh. 045 877 8181

KUOPIO

Yhteyshenkilönä Esko Lovén

KESKI-UUSIMAA

Yhteyshenkilönä Toni Heikkinen